Mireasa Pentru Fiul Meu: Editia din 17 decembrie aduce momente aprinse in Casa. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu a continuat marti, dupa ce in ultimele editii concurentii s-au contrat pe orice, cot la cot cu mamele. Gala Mireasa Pentru Fiul Meu de marti s-a anulat, Antena 1 programand transmisia unui meci de fotbal pe respectivul tronson orar.

Inainte de editia de marti a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, a fost distractie maxima in Casa, concurentii petrecand pana in zori dupa Finala Saptamanii. Concurentii au continuat cearta pe tema curateniei, a produselor disparute sau a unor afirmatii.

Mireasa Pentru Fiul Meu. Discuții în Casă: Maria, deranjată de faptul că cineva nu a făcut curăţenie după ce a gătit! 

Mamele și fetele au avut mai multe discuții pe tema curățeniei. Femeile sunt nemulțumite din cauza dezordinei din Casă.

Maria susține că multe fete nu participă la curățenie, motiv pentru care, din cauza lipsei de organizare, unele concurente sunt exploatate.

Mireasa Pentru Fiul Meu. Discuții aprinse între Virginia și Maria. Ce au de împărțit cele două femei!
 

In casa ”Mireasă pentru fiul meu” conflictele nu par să se oprească vreodată. Acum, Virginia este deranjată de afirmațiile pe care le face Maria.

Aceasta a fost nemulțumită de faptul că fiul Virginiei, George, a afirmat că este interesată doar de Marele Premiu.

La rândul ei, Virginia a spus că toate incidentele dintre ea și Maria au loc pentru că femeia își dorește cu orice preț să facă materiale.

Mireasa Pentru Fiul Meu. Grigore, euforic, către Mariana: ”Vrei să te căsătorești cu mine?”

După ce s-au distrat până în zori, Mariana a fost dezamăgită de comportamentul pe care l-a adoptat Grigore în timpul petrecerii.

De asemenea, fata a fost deranjată de faptul că deși a cerut-o de soție într-un moment de euforie, Grigore a mărturisit că nu este pregătit să se căsătorească.

La rândul lui, concurentul a mărturisit că era amețit atunci când i-a cerut fetei să se mărite cu el. De asemenea, a admis că își dorește ca Mariana să-i fie soție, dar nu este pregătit să facă acest pas.

Mireasa Pentru Fiul Meu. Distracție în Casă. Concurenții au petrecut până în zori după Finala Săptămânii

După Finala Săptămânii trecute, concurenții ”Mireasă pentru fiul meu” au organizat o petrecere inedită.

Robert, Oana şi Laurenţiu au ieşit în evidenţă prin giumbuşlucurile lor. În același timp, Laurențiu și Marianita au avut o discuție, în timpul căreia i-a reproșat fetei că în timp ce îl privește, se gândește la altcineva.

Vezi cum s-au distrat aceștia mai jos.