Gala Mireasa Pentru Fiul Meu, ianuarie 2014: Robert, suparat de eliminarea Denisei. VIDEO

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu de marti, 8 ianuarie, a adus o eliminare si multe-multe emotii pentru concurentii care au fost nominalizati pentru nominalizare. Printre acestia s-au numarat si Andrei si Cristina, care au reusit insa sa se salveze, figurand pe lista de favoriti ai publicului telespectator.

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu de marti, 8 ianuarie: Denisa este concurenta care a fost eliminata in editia de aseara a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Eliminarea Denisei din concurs a starnit valva in Casa. Robert a fost foarte nemultumit de faptul ca fata a parasit competitia. 

Noul an nu a debutat prea bine pentru Denisa, care in aceasta seara, in cadrul primei Gale din 2014, a fost eliminata.

A venit la aceasta emisiune cu ganduri mari, dornica sa-si intalneasca Alesul. La intrarea in concurs spunea ca isi doreste sa devina o sotie ideala, iar pentru ca acest lucru sa devina posibil, fata avea si calitati.

Dupa spusele ei, era o fire intelegatoare, iubitoare, ambitioasa si stia sa se faca iubita. Din pacate, nu acest lucru nu s-a intamplat in concurs, pentru ca Denisa nu a reusit sa formeze un cuplu cu niciun barbat.

Dupa ce Traian, Marianita si Laurentiu au fost salvati, fata a parasit concursul.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 8 ianuarie. Robert: “Eliminarea Denisei este rezultatul unei conspiratii” 

Eliminarea Denisei din concurs a starnit valva in Casa. Robert a fost foarte nemultumit de faptul ca fata a parasit competitia.

El sustine ca acest incident a fost rezultatul unei conspiraţii a susţinatorilor opozantilor sai.

Cei doi au fost foarte surprinsi de eliminare, deoarece aveau numerosi sustinatori care sa o voteze.

Cum au reactionat acestia in momentul in care au aflat Marea Decizie, vezi in clipul de mai sus!

Mireasa Pentru Fiul Meu, 8 ianuarie: Emisiunea ”Mireasa pentru fiul meu”, nominalizata la Premiile Radar de Media

La scurt timp dupa ce emisiunea ”Mireasa pentru fiul meu” a fost desemnata drept ”Cel mai bun reality-show” din Romania, de catre TV Mania, Radar de Media are in atentie aceeasi emisiune.

Programul moderat de Mirela Boureanu-Vaida a fost nominalizat la Premiile Radar de Media, editia primavara 2014, la rubrica ”Cel mai bun show matrimonial”. In acelasi timp, si Mirela a fost propusa la categoria ”Cel mai bun prezentator TV”.