GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mama lui marian a vorbit despre motivele pentru care l-a parasit cand era mic

Marian este unul dintre concurentii sezonului 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” care a impresionat prin povestea de viata emotionanta.

In gala de sambata, 15 noiembrie, Marian a avut ocazia sa-si revada fratele mai mic si sora, alaturi de care traieste dupa ani de zile in care au cunoscut realitatea cutremuratoare dintr-un orfelinat.

In afara de acest moment mult asteptat, Marian a avut parte in cadrul emisiunii si de un episod cu un puternic impact emotional. Echipa de productie a gasit-o pe mama naturala a lui Marian si a reusit sa obtina din partea acesteia punctul de vedere asupra evenimentelor din trecut.

Mama lui Marian a acceptat sa vorbeasca despre motivele pentru care si-a parasit copiii la 10, 8, respectiv 6 ani. Aceasta sustine ca nu si-a permis sa-i creasca si s-a decis sa le ofere un trai mai bun abandonandu-i la orfelinat.

“Marian este un baiat cuminte. Ii doresc sa aiba succes in viata. Am fost nevoita sa-i parasesc pentru a-mi face un rost in viata. I-am dat la casa de copii pentru a avea si ei un rost in viata. Nu am mai putut sa stau cu tatal lor, a lui Marian. A luat-o pe cai gresite, cu bautura. Ne batea, ii ridica pe ei de la masa sa manance el ce era mai bun. Ii doresc sa-si gaseasca un loc de munca, sa fie sanatos si fericit cu Cristiana. Mi-as dori sa ma ierte si sa pastram legatura daca se poate”, a declarat mama lui Marian de la “Mireasa pentru fiul meu”.

“Cred ca acum a fost sincera. Ei i-a fost frica sa nu fie condamnata de noi. A venit aici? in cazul in care a venit pana aici, o pup si accept sa stau de vorba cu ea. Ce sa-i mai reprosez acum, doar ca nu a fost langa noi la greu”, a declarat Marian in emisiunea de astazi.

Parasit de parinti de mic copil, Marian a razbit singur in viata, a invins obstacolele ce i-ai stat in cale, iar acum este pregatit sa iși intemeieze o familie.

Marian, fratele sau si sora sa au fost parasiti de parinti atunci cand aveau 10, 8 si respectiv 6 ani. Au crescut la casa de copii si s-au descurcat cu greu, insa acum stau in aceeasi casa si sunt fericiti impreuna.