GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Surpriza de proportii in momentul in care Lucian a fost anuntat ca fi eliminat

Elena si Lucian au fost unuii dintre primii concurenti care au decis sa formeze cuplu la inceputul sezonului 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Atmosfera se deteriorase insa suficient de mult intre ei incat sa decida, de comun acord, sa se desparta si sa-si vada fiecare de viata lui.

Lucian a hotarat ca ar fi mai bine pentru el ca, odata de separarea de Elena, sa paraseasca Casa de la Stefanseti impreuna cu mama lui motiv pentru care i-a rugat pe fanii emisiunii sa voteze eliminarea lui din competitie.

Si Elena s-ar fi exprimat ca una dintre variante ar fi parasirea emisiunii insa ea nu a fost niciodata la fel de categorica in a-si exprima aceasta dorinta, ca si fostul ei iubit.

De altfel pentru ea publicul a votat sa ramana. Lui Lucian deicizia i-a fost favorabila “In cazul tau 66,7% au votat ca tu sa parasesti aceasta competitie”, i-a dat vestea Mirela Boureanu Vaida. “Asa imi doresc… sa plec. Le multumesc daca mi-au respectat decizia”, a declarat Lucian.

Mama lui a fost si ea incantata. “E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata”, a spus doamna Nagie.

In momentul in care Lucian se pregatea sa plece din platou, Elena a sarit s-o sarute pe mama lui, dupa care l-a imbratisat si pe el si l-a sarutat pe gura. “E fostul meu iubit si mai avem sentimente, dar o sa se duca”, a declarat ea.