Gala MPFM. Marianita: Cel mai frumos moment trait alaturi de Laurentiu in Casa a fost cand l-am cunoscut!

Laurentiu si Marianita au format primul cuplu al sezonului al treilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. A fost vorba despre dragoste la prima vedere si nu putini au fost aceia care au considerat ca au avut parte de cea mai sincera poveste de iubire a stagiunii.

Au iesit insa prematur din competitie preferand sa ceara eliminarea din Casa intr-o perioada in care certurile erau la ordinea zilei intre taberele formate de concurenti.

A fost o alegere cat se poate de inspirata de vreme ce Laurentiu si Marianita traiesc si in prezent un vis devenit realitate.

Relatia lor merge mai bine ca oricand si amndoi au tinut sa precizeze acest lucru in vorbele rostite in platoul emisiunii, in timpul ultimei gale saptamanale la care au fost si ei invitati.

“Suntem foarte bine, viata noastra dupa ce am iesit din casa a fost conform asteptarilor. Avem locuri de munca stabile. Ne-am mutat impreuna. Ne-am logodit in fata preotului pentru a nu trai in pacat. Cea mai frumoasa amintire din casa a fost momentul in care ne-am cunoscut, eu chiar m-am impiedicat”, a declarat Marianita intr-un interviu acordat echipei de la “Mireasa pentru fiul meu”.