Gala MPFM4. Mama Elenei i-a spus concurentei ca Lucian o asteapta afara

Cel mai controversat concurent al actualului sezon de “Mireasa pentru fiul meu” este Elena. In jurul dobrogencei s-au iscat numeroase discutii, certuri si impacari, si numeroase mesaje venite de la fani in care “diva” este pusa la zid.

Sarbatorile de sfarsit de an au venit totusi cu vesti ceva mai optimiste pentru Elena, aduse chiar de mama ei.

Aceasta a venit cu informatii proaspete chiar de la Lucian, fostul iubit al Elenei. Surprinzator, fiul doamnei Nagie, este departe de a fi renunta la gandul de a relua relatia cu Elena dupa ce aceasta va parasi Casa de la Stefanesti.

Lucian a tinut legatura cu mama Elenei si, mai mult decat atat, a vizitat-o cu ocazia Craciunului desi cu o saptamana inainte refuzase sa ajunga in platoul emisiunii MPFM.

Mama Elenei a sfatuit-o pe fiica ei sa fie mai calma si sa nu se mai certe cu nimeni.

Desi in gala trecuta de la “Mireasa pentru fiul meu”, Lucian a refuzat sa mai vina in platou, ba chiar si-a inchis telefonul, mama Elenei susţine ca a ţinut legatura cu acesta si ca el o iubeste si vrea sa formeze un cuplu cand va iesi si ea din competiţie. Ba mai mult, aceasta i-a transmis Elenei ca Lucian o asteapta acasa si ca de Craciun a mers in vizita la ei.

“Mi-a spus sa-i transmit Elenei ca el o asteapta afara. Vine la noi de Craciun si mama lui stie asta. Nu raspunde si tu urat, ai rabdare cu Nagie”, a declarat mama Elenei, atunci cand a venit in casa.