GALA SAPTAMANALA 20 DECEMBRIE 2014. Si-a gasit Cristian unul din frati?

Ultimele doua gale saptamanale ale show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au avut ca subiect principal viata grea dusa de Cristian.

Recent, pe adresa redactiei MPFM, un tanar care pretinde ca este fratele lui Cristian a trimis o fotografie care s-ar dori o proba a asemanarii cu actualul concurent al emisiunii.

Ca si in alte ocazii asemanatoare, Cristian nu s-a aratat foarte entuziasmat de veste preferand, pentru moment, sa ramana rezervat pana cand lucrurile vor deveni mai clare.

Presupusul frate al lui Cristian sustine ca a fost parasit in gara si ca isi aminteste ca avea la gat un carton cu un mesaj, avea o jucarie in mana si o poza a tatalui sau in buzunarul hainei. Ba mai mult, baiatul a trimis mai multe fotografii prin care vrea sa dovedeasca ca seamana cu Cristian, asa cum zice el, in proportie de 80%.

Cristian a preferat sa nu vorbeasca despre acest mail si despre cel care pretinde ca este fratele sau. Insa, Elly, iubita concurentului, a spus ca nu i se pare ca seamana deloc.