GALA SAPTAMANALA 6 DECEMBRIE 2014. Elena, acuzata de fani ca-i fugeau ochii dupa Dragos MPFM2

Se anunta o gala saptamanala incendiara in contextul in care pe langa cuplurile consacrate a aparut unul nou: Danut si Carmen sunt impreuna de cateva zile, dupa saptamani bune in care s-au tatonat.

Se spera ca nivelul spectacular sa fie cel putin la nivelul galei ocazionate de implinirea varstei de 21 de ani de activitate a postului tv Antena 1.

A fost o gala speciala in care un rol foarte important l-au avut fostii concurenti ai sezoanelor anterioare care au fost invitati in platou pentru a-si spune povestile de viata din competitie si dupa ce au parasit Casa.

Unul dintre invitatii aflati in centrul atentiei a fost Dragos MPFM2, o prezenta la fel de captivanta ca si in momentul in care era favoritul fanilor.

Acest lucru l-ar putea spune si Elena, “iubita” lui Lucian, care pe tot parcursul galei i-a aruncat lui Dragos ocheade siropoase.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 DECEMBRIE 2014. Elena, de la marea speranta la subiect de banc

Inevitabil fanii emisiunii au observat acest lucru si au facut comparatia cu atitudinea avuta de concurenta fata de cel fata de care a recunoscut nu cu mult timp in urma ca are sentimente de iubire.

Nou motiv pentru ca telespectatorii sa sublinieze ipocrizia Elenei si situatiile penibile in care il pune pe Lucian de fiecare data cand are ocazia.

 

Fan MPFM: ” Si eu am vazut ca Elena il privea si zambea foarte tare cand l-a vazut pe Dragos.”

Fan MPFM: “pe Lucian il privesti de parca impungi!”

Fan MPFM: ” era topita dupa varucu dar el si-a dat seama ce femeie este. a citit-o din prima doar uitandu-se in ochii ei. mi-e mila de Lucian pt ca el chiar o place dar ea fuge de el ca dracu de tamaie.”