GALA SAPTAMANALA MPFM. GRIGORE: Nu-mi place de el. Este foarte fitos!

Cel mai discret cuplu al acestui sezon este cel dintre Grigore si Mariana. Chiar daca alcatuiesc cea mai veche pereche ramasa in competitie, cei doi au aparut foarte rar in materialele prezentate in timpul emisunilor live.

Chiar si atunci cand au devenit subiect de discutie, Grigores si Mariana nu au atacat niciun alt concurent, nu au facut scandal si nu si-au dorit sa iasa in evidenta cu orice pret.

Dragostea sincera dintre ei nu a fost insa niciodata pusa la indoiala de cuplurile rivale, lucru demn de apreciat intr-un show in care atacul la persoana este la ordinea zilei.

Desi luni de zile se parea ca Grigore nu are niciun dusman in Casa, lucrurile par a se fi schimbat pe parcursul ultimei saptamani.

Constantina si Raymond au fost nevoiti ca, pe timpul excursiei din Bodrum, sa-si lase pestisorul in grija celor ramasi in Casa.

Culmea, concurentul care si-a exprimat cel mai direct impotriva micii vietuitoare a fost chiar Grigore, de altfel cunoscut ca un pacifist convins.

“MIE MI SE PARE PESTELE ASTA FOARTE FOARTE FITOS. SI SE INGRASA PE ZI CE TRECE.” i-a marturisit Grigore iubitei lui, dand de inteles ca nu este dispus sa aiba vreodata un animal de companie.

Sursa foto: Captura Antena 1