GALA UMANITARA “Daruim din suflet!”, la editia a IV-a

Bucurestenii sunt asteptati marti, intre orele 18.30 si 20.30, la cea de-a IV-a editie a concertului caritabil “Daruim din suflet”, care va avea loc la patinoarul din Afi Palace Cotroceni, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Scopul evenimentului il reprezinta sprijinirea a 20 de copii si adolescenti care provin din familii cu situatie materiala precara si care obtin rezultate foarte bune la scoala si in activitatile extrascolare.

Organizatorii au drept scop ca, de la an la an, Gala “Daruim din suflet!” sa devina un prilej de premiere a activitatilor relevante pentru prevenirea adictiilor si de incurajare a societatii romanesti sa intervina activ in acest domeniu.

Copiii carora li se adreseaza acest eveniment se afla in evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 sau provin din familii asistate social.

“Va invitam alaturi de noi in aceasta campanie, impreuna cu nume sonore din lumea sportului si din cea artistica, cu notorietate in astfel de evenimente, care au avut o contributie semnificativa la sustinerea si afirmarea tinerelor talente, in special a copiilor proveniti din medii defavorizate”, spun sursele citate.

Citeste si: PROIECTE SOCIALE “adoptate”de firme private, in Sectorul 6

Responsabili cu atmosfera vor fi What”s Up & Amna, Etnic, Sophia, Andrei Leonte si Anthony. De asemenea, la eveniment vor participa ca invitati campionul K1 Ciprian Sora, Ana Maria Branza, Razvan Lupascu, Mihaela Borcea si Galina Panzaru.

Gala este organizata de Primaria Sectorului 6, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, Centrul European pentru Prevenirea Adictiilor, Agentia Nationala Antidrog, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Afi Palace Cotroceni.

Sursa foto: businesscover.ro