GALATI: MALL-ul din oras a fost EVACUAT in urma unei ALERTE FALSE cu BOMBA

MALL-ul din GALATI a fost evacuat sambata seara, informeaza postul de televiziune Digi24. Potrivit jurnalistilor sursei citate, evacuarea s-ar fi facut din cauza unei ALERTE cu BOMBA.

UPDATE:Alarma cu bomba de la cel mai mare centru comercial din municipiul Galati, de unde cateva sute de persoane au fost evacuate, a fost falsa, informeaza News.ro. Autoritatile urmand sa identifice persoana care a informat ca exista o bomba in magazin.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Andreea Rogojina, a declarat ca echipe ale Politiei, ISU si SRI au facut verificari in incinta centrului comercial fara sa constatate existenta unei bombe, prin urmare apelul la 112 s-a dovedit a fi fals. Ea a precizat ca in continuare se fac cercetari pentru identificarea persoanei care a semnalat existenta unei bombe, dar si pentru terorism, potrivit legii. Alarma a fost data in jurul orei 16.00, iar in urma cu putin timp a fost permis accesul clientilor in centrul comercial.

STIRE INITIALA

Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate din cladire, informeaza Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetul Galati, Andreea Rogojina, la fata locului se fac cercetari de catre echipe mixte apartinand ISU, SRI si Politiei.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: presagalati.ro