Galaţi. Bebeluşul de opt luni strangulat de mama sa a murit la spital

O femeie din Galaţi a încercat să îşi omoare, sâmbătă, bebeluşul de 8 luni, cât timp soţul şi celălalt fiu al ei se aflau la cumpărături.

Update: Bebeluşul de opt luni strangulat, sâmbătă, de mama aflată în depresie post-partum, care ulterior a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele, a murit duminică, la Spitalul de Copii din Galaţi, unde fusese adus în stare gravă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, fapta mamei a fost încadrată, după decesul minorului, la omor.

Mama, de 35 de ani şi copilul de opt luni au fost găsiţi, în stare gravă, de tată, un bărbat de 40 ani, după ce se întorsese de la cumpărături. Femeia era într-o baltă de sânge, iar copilul în stare de inconştienţă. A sunat la 112 şi la faţa locului a sosit un echipaj SMURD.

Știre inițială

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, IPJ Galaţi a fost sesizat că o femeie din oraşul Galaţi şi-ar fi ucis fiul, în vârstă de 8 luni.

Femeia este cunoscută cu probleme psihice, iar la sosirea ambulanţei aceasta avea venele tăiate. Ambulanţa a făcut manevre de resuscitare asupra copilului, reuşind să-l stabilizeze hemodinamic şi să-l transporte la spital.

„Din primele verificări s-a constatat că femeia suferă de depresie, fiindu-i administrate medicamente în acest sens, iar când soţul, împreună cu celălalt fiu, s-au întors de la cumpărături, aceasta le-a spus că l-a sugrumat pe celălalt copil al lor”, au spus sursele citate.

Sursa foto: realitatea