Galați. Tânăr de 19 ani, bătut cu bestialitate de mai mulți taximetriști! Patru agresori au fost identificați! Video

Un tânăr de 19 ani din Galați are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale după ce a fost bătut cu bestialitate de mai mulți șoferi de taxi, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Update: Poliţia a indentificat patru bărbaţi care l-au bătut cu bestialitate pe tânărul din Galaţi. Aceştia vor fi cercetaţi în stare de libertate în ciuda atacului extrem de violent asupra băiatului. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cum a început scandalul

Robert, un tânăr de 19 ani, și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant din Galați și după petrecere a chemat un taxi pentru el și un prieten. Acesta a luat cu el o boxă pe care a pus-o în portbagaj. Fiindcă nu prea încăpea, a trântit de câteva ori capota, ar taximetristul a strigat la el că îi strică mașina. Altă variantă ar fi că taximetristul le-ar fi reproșat celor doi că îi murdăresc bancheta din spate cu bagajele.

Tinerii au spus că vor să coboare și să un alt taxi, moment în care șoferul ar fi chemat ajutoare prin stație. Și-a făcut apariția mai mulți taximetriști, iar, cel puțin șapte, și au început să-l lovească pe băiat cu bâte de baseball, pumni și picioare.

Știre inițială

Poliția din Galați a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, furt și distrugere. ”Băiatul și-a serbat ziua de naștere și, spre dimineață, a chemat un taxi de la o firmă din Galați, pentru a duce acasă tot ce avea la el pentru petrecere. Între el și taximetrist a izbucnit un conflict spontan, moment în care șoferul de taxi a dat alarma prin stație. Mai mulți colegi de la firmă au ajuns în zonă și l-au bătut crunt pe băiatul care tocmai își sărbătorise ziua de naștere”.

În altercație, tânărului i-a căzut telefonul mobil din buzunar și cel mai probabil a fost furat de taximetriști, potrivit ProFM. Poliția din Galați a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, furt și distrugere. Băiatul bătut are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, conform medicilor legiști.

Polițiștii urmează să îi identifice pe toți taximetriștii care au participat la altercație.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional.