GALATI: TREI TRAFICANTI de DROGURI au fost ARESTATI PREVENTIV

Trei barbati au fost ARESTATI PREVENTIV dupa ce au fost prinsi in flagrant de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) GALATI in timp ce comercializau zeci de pliculete cu CANNABIS, iar la PERCHEZITIILE DOMICILIARE efectuate ulterior au fost descoperite 2,5 kg de DROGURI.

“La data de 19 noiembrie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, sub coordonarea procurorilor DIICOT — ST Galati, au surprins in flagrant trei barbati, care aveau asupra lor 40 de pliculete de cannabis si 2.405 lei. Ulterior, politistii, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat opt PERCHEZITII DOMICILIARE si au ridicat in vederea confiscarii peste 2,5 kilograme de CANNABIS”, a informat sambata IGPR.

CITESTE SI: RETEA DE TRAFICANTI DE HEROINA, CU CONEXIUNI IN ROMANIA, ANIHILATA DE POLITIA SPANIOLA

Potrivit unui comunicat de presa al IGPR, din cercetari a reiesit ca DROGURILE ar fi fost aduse din Spania prin firme de curierat, pentru comercializare. “Pentru a ridica coletele, autorii ar fi folosit carti de identitate contrafacute. In urma administrarii probatoriului, trei persoane au fost retinute, sub aspectul savarsirii infractiunii de TRAFIC de DROGURI de risc, ulterior fiind prezentate Tribunalului Galati, care a dispus arestarea preventiva, pentru 30 de zile”, precizeaza sursa citata.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Sursa foto: jurnalul