Galați. Un bărbat care făcea scandal într-o scară de bloc, ”calmat” de polițiști cu spray-ul lacrimogen. Video

Un bărbat care făcea scandal într-o scară de bloc dintr-un cartier gălățean a fost calmat deabia după ce unul dintre polițiștii veniți la fața locului pentru a-l legitima a folosit spray-ul lacrimogen din dotare.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, iar filmulețul postat pe Facebook de unul dintre martori s-a viralizat rapid pe Facebook.

În clipul video se vede cum un echipaj mixt de poliție încerca să legitimeze într-o scară de bloc din cartierul gălățean Micro 40 un bărbat recalcitrant. Polițistul care a intervenit a folosit spray-ul din dotare pentru a-l imobiliza. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, refuză să fie legitimat și folosește un limbaj provocator față de agentul de poliție.

Scandalagiul spune că „își cunoaște legile” și strigă către polițist că “poate chema pe oricine”. Poliţistul folosește spray-ul lacrimogen din dotare și coboară odată cu bărbatul pe scări, apoi filmarea se termină. Bărbatul a fost dus apoi, încătușat, la secția de poliție. Acolo s-a stabilit că locuiește la o altă adresă decât cea la care a fost găsit. Bărbatul a primit o amendă de 5.000 de lei pentru nerespectarea ordonanței militare nr. 3 și cu încă 1.500 de lei pentru refuz de legitimare și tulburarea liniștii publice.

Sursa foto: captura video