Galați. Un luptător K1 se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat de patru interlopi

Un cunoscut luptător de K1 din Galați, Adrian Florea în vârstă de 34 de ani, a fost operat şi se zbate între viaţă şi moarte la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Sportivul gălățean a fost înjunghiat, miercuri, la nivelul gâtului de patru bărbați în zona Viaductului din Galaţi.

Tribunalul Galaţi a emis vineri mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor patru agresori: Onilă Eugen Sorin, Onilă Marius Constantin, Guzu Ion şi Şerban Costică. Aceștia sunt cercetaţi pentru tentativă la omor şi complicitate la aceeaşi infracţiune. Adrian Florea ar fi fost înjunghiat într-o dispută cu o grupare rivală, scrie site-ul local Viața Liberă. Cei patru agresori au fost depistaţi de polițiști în cursul zilei de vineri, pe raza localităţii Cuza Vodă, din judeţul Brăila.

”În urma activităţilor investigative, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi şi poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au stabilit că, în seara de 19 august, aflându-se în zona mai sus menţionată, acesta ar fi încercat să agreseze fizic un bărbat, în ajutorul căruia au intervenit mai multe persoane. Una dintre acestea, un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona gâtului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Sursa foto: facebook