GALAXY NOTE 4, patru functii noi testate pe Galaxy S5

SAMSUNG testeaza cateva functii speciale pe care le va avea noul phablet GALAXY NOTE 4. Smartphone-ul este asteptat sa fie lansat in septembrie la targul de tehnologie IFA Berlin.

GALAXY S5 este in magazine de peste o luna, iar acum toti ochii sunt atinti catre urmatorul flagship al gigantului sud-coreean, noul GALAXY NOTE 4.  

Din cate se pare, noul smartphone va dispune de cateva functii interesante, care sunt testate chiar acum de catre inginerii companiei. Potrivit SamMobile, care citeaza o sursa din interiorul companiei, “Swipe to launch Motion Launcher”, “Aqua Capture”, “Multi Network for Booster” si “Smart Fingerprint” sunt testate pe GALAXY S5 cu Android 4.4.3 ca si baza.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY NOTE 4, PRIMELE SPECIFICATII

Aceste noi functii isi vor face debutul pe cea de-a patra generatie a lui GALAXY NOTE in luna septembrie.  

Aqua Capture

Similara cu Aqua Mode de pe GALAXY S4 ACTIVE, noua functie va permite utilizatorilor sa faca fotografii sub apa.

Multi Network for Booster

Aceasta functie va permite conectarea mai rapida la internet si download-ul mai rapid.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY S5, TESTUL BATERIEI. CUM SE DESCURCA TELEFONUL COREENILOR IN COMPARATIE CU HTC ONE SI LG G2

Swipe to launch Motion Launcher

O functie care suna destul de asemanatoare ca nume cu Motion Launch, regasita pe HTC One (M8). Astfel, utilizatorii pot reactiva telefonul, pot porni camera si multe alte functii prin intermediul catorva miscari din deget.

Smart Fingerprint

Smart Fingerprint este un senzor de amprenta optimizat. Ramane de vazut daca va face mai multe decat senzorul aflat deja pe GALAXY S5.

Sursa foto: note4galaxy.com