Galca, dupa victoria echipei STEAUA cu FC VIITORUL: Dupa incarcatura psihica de la Sofia, e normal ca jucatorii sa nu aiba aceeasi concentrare

Tehnicianul formatiei Steaua, Constantin Galca, a declarat sambata seara, dupa victoria din partida cu FC Viitorul, scor 1-0, ca echipa bucuresteana si-a facut meciul greu, deoarece nu a concretizat ocaziile pe care le-a avut.

“Noi ne-am facut meciul greu, pentru ca am avut oportunitati de a castiga mai clar. A fost o victorie de moral, dupa incarcatura psihica care a fost la Sofia este normal ca jucatorii sa nu aiba aceeasi concentrare”, a spus Galca la postul Look tv, adaugand ca spera ca la Steaua sa vina un atacant.

Formatia Steaua a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Viitorul, intr-un meci din etapa a sasea a Ligii I, in care de la gazde au fost eliminati doi jucatori.

Citeste si: LIGA I: VIITORUL-STEAUA 0-1. Gabi Iancu a marcat din penalty

Golul a fost marcat de Iancu, in minutul 52, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu pentru un fault comis de tiru in careu. Viitorul a ramas in minutul 51 in inferioritate numerica, tiru fiind eliminat.

In minutul 86, de la FC Viitorul a fost eliminat si portarul Buzbuchi, pentru un fault la Gradinaru. Deoarece pana in momentul eliminarii lui Buzbuchi tehnicianul Bogdan Vintila facuse toate schimbarile, in poarta gazdelor a intrat Daminuta.

Citeste si: STEAUA VA PIERDE O SUMA URIASA ODATA CU RATAREA CALIFICARII IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR