IMAGINI SPECTACULOASE! Asa se antreneaza FEMEILE-BODYGUARD in China

Calcate in picioare, legate la maini si la ochi, sugrumate sau cu sticle sparte in cap. Asa se antreneaza chinezoaicele care vor sa devina BODYGUARD in tara lor de origine. Aici, GARZILE FEMININE DE CORP sunt din ce in ce mai cautate, iar prestatia lor este remunerata pe masura.

FETELE BODYGUARD sunt din ce in ce mai solicitate in China, in special de femeile de afaceri care au averi impresionante si care au nevoie de protectie ferma, insa cu un aspect cat se poate de placut.

Citeste si: FOTO SOC. A DORIT SA ARATE CA OMUL DIAVOLULUI! CE SI-A FACUT ACEST TANAR TE VA INGROZI!

Asa se face ca exista tabere de antrenament specializate unde tinere chinezoaice vin sa urmeze cursuri speciale, foarte dure, asemanatoare celor militarilor de elita. Antrenamentele dureaza cateva luni de zile, timp in care fetele trec prin “focurile iadului”.

Mai intai tinerele sunt supuse unui program riguros de autoaparare. Ele invata o multime de tehnici pentru a fi capabile sa faca fata unor posibili atacatori.

Apoi incep antrenamentele cu adevarat dure, care presupun, printre altele, exercitii fizice in apa foarte rece sau sticle sparte in cap.

Priveste mai jos o galerie foto cu antrenamentele la care sunt supuse femeile aspirante la titlul de BODYGUARD in China.

Citeste si: CHINEZUL ASTA NU POATE FI NUMIT TATA! CE I-A FACUT PROPRIULUI COPIL E INUMAN. VIDEO SOCANT

Sursa foto: news.distractify.com