GALERIE FOTO. Cum arata CONCHITA WURST, cand era doar un BAIAT fara BARBA

CONCHITA WURST, a reprezentat, alaturi de transexualul Dana International si trupa heavy metal Lordi, una dintre cele mai controversate aparitii de pe scena EUROVISION.

In varsta de 24 de ani, CONCHITA WURST  este de fapt un barbat pe nume Tom Neuwirth, insa el s-a inscris in concurs sub nume de femeie, purtand haine si machiaj intocmai ca o reprezentanta a genului fenimin, scrie StrangeorWhat.

Citeste si: CASTIGATOAREA EUROVISION 2014: CONCHITA WURST – FEMEIA CU BARBA! VIDEO

Tom Neuwirth a aparut pentru prima data in lumina reflectoarelor in anul 2006, atunci cand a ocupat locul 2 la concursul de talente Star Mania, din Austria. Dupa aceea, Tom a intrat intr-un con de umbra, revenind in showbizz cu forte proaspete si un nume nou – CONCHITA WURST- in 2011. Astfel, Tom a marturisit ca atunci cand este CONCHITA se poarta ca atare: se machiaza, se imbraca si se comporta ca o femeie, ba chiar foloseste si toaleta doamnelor atunci cand are nevoie.

CONCHITA WURST a mai participat la Eurovision si anul trecut, insa nu a reusit sa treaca de etapa nationala a concursului din Austria.

Nu este prima oara cand Conchita a intrat in aceasta competitie muzicala. Anul trecut, CONCHITA nu a ajuns in etapa internationala, deoarece nu a trecut de etapa nationala din Austria.

Intr-o declaratie pe care a facut-o recent, CONCHITA a marturisit ca respecta opiniile oamenilor, insa a intrebat daca nu cumva sunt alte lucruri mai importante decat militarea impotriva minoritatilor.

Citeste si: EUROVISION 2014: CONCHITA WURST, DE LA CRITICI DURE LA ADMIRATIE INTERNATIONALA

“Cum v-ati simti daca prietenii vostrii, rudele, copiii, colegii ar fi abuzati in acest fel? Sunt sigur ca exista oameni diferiti chiar in preajma voastra. Voi continua sa lupt impotriva discriminarii si pentru toleranta. Sunt convins ca in secolul 21 fiecare persoana are dreptul sa traiasca asa cum isi doreste, atat timp cat nu ii afecteaza pe cei din jur. Din cate stiu nu am facut rau nimanui”, a spus travestitul CONCHITA WURST.

Sursa foto: menshairforum.com, hyperwicked.com, strangeorwhat.com