GALERIE FOTO: Cum vor arata noile tablete de la Apple

 Pe internet au aparut deja poze care infatiseaza noile tablete de la Apple: iPad mini 2, iPad mini S si iPad-ul urias.

Desi Apple nu a confirmat inca data lansarii unui nou produs, specialistii sunt siguri ca fanii acestei companii vor avea parte de o surpriza deosebita pe 15 octombrie, scrie yoda.ro. Pretul actualelor tablete a inceput sa scada cu 30% in SUA, acesta fiind un semn ca pe piata va fi lansat un nou produs.

Chiar si declaratia lui Tim Cook, CEO al Apple, la lansarea iPhone, le-a dat de gandit unor experti in tehnologie: “Echipa noastra munceste din greu la noi produse extraordinare, noi servicii si softuri, pe care abia asteptam sa le lansam in aceasta toamna si anul viitor”, mai scrie sursa citata.

Noul iPad mini 2 va avea un ecran de 20 de cm, ca si varianta precedenta, dar se pare ca va fi mai subtire, va avea un ecran de 2.048 x 1.536 pixeli, adica o rezolutie dubla fata de primul model mini. Camera foto din spate ar urma sa aiba o rezolutie de 8MP, sau 5MP.

Mai mult, expertii cred ca Apple va lansa si iPad mini S, cu o putere sporita, dar si  o tableta de mari dimensiuni care ar urma sa fie lansata pentru piata din Asia.

 

Sursa foto: yoda.ro