Galerie FOTO de la intalnirea dintre presedintele BASESCU si PRINTUL CHARLES

PRINTUL CHARLES a fost primit ieri, la Cotroceni, de Traian Basescu. Presedintele i-a multumit pentru prietenia pe care le-o arata romanilor, dar a facut si un scurt bilant al celor doua mandate. Tot ieri, mostenitorul coroanei regale britanice a primit si titulul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti.

PRINTUL CHARLES a sosit in Romania imediat dupa alegerile europarlamentare. Prima destinatie, Transilvania. Ieri, in absenta presei, a venit in Capitala si a fost primit si la Cotroceni.

Citeste si: PRINTUL CHARLES a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti

Potrivit comunicatului Presedintiei, seful statului i-a multumit Altetei Sale Regale pentru vizita si pentru prietenia pe care a aratat-o, in toti acesti ani, Romaniei. In cadrul intrevederii s-a discutat si despre combaterea coruptiei si consolidarea statului de drept.

Imediat dupa primirea de la Cotroceni, printul Charles a primit, la Universitatea din Bucuresti, titlul de Doctor Honoris Causa.

“Am o admiratie profunda pentru spiritul romanilor, care i-a facut sa reziste si care isi are radacinile, fara indoiala, in cultura lor, in identitatea lor religioasa si etnica. Acestea au contribuit la a face din aceasta tara o parte unica a Europei. Romania imi este aproape de inima din aceste motive”, a spus PRINTUL CHARLES in discursul de la Facultatea de Drept. In discursul sau, PRINTUL CHARLES a subliniat importanta mentinerii traditiilor satului romanesc.

Mondo News iti recomanda si: Printul Charles, indragostit de painea secuiasca din Valea Zalanului

Va prezentam mai jos cateva imagini de la intalnirea dintre PRINTUL CHARLES si presedintele BASESCU.