GALERIE FOTO: Fiat prezinta la Frankfurt doua editii speciale ale modelelor Panda 4×4 si Freemont

Fiat vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu doua editii speciale ale lui Panda 4×4 si Freemont, aniversand 30 de ani de la lansarea lui Panda 4×4 si o versiune “fumurie” a lui Freemont.

Fiat isi imparte standul de la Frankfurt in alb si in negru, urmand sa aduca doua editii speciale ale modelelor Panda si Freemont, scrie automarket.ro. Editia speciala a lui Panda 4×4 aniverseaza 30 de ani de la lansarea primului model din aceasta gama echipat cu tractiune integrala si prezinta o caroserie alba cu accente portocalii. Noul Panda 4×4 se numeste Antarctica si este bazat pe nivelul de echipare Rock. La interior, tema in doua culori este continuata, habitaclul fiind imbracat in gri si in portocaliu. Clientii pot opta fie pentru un TwinAir Turbo de 0.9 litri si 85 CP, fie pentru un 1.3 MultiJet de 75 CP.

Pe de alta parte, Freemont preia toate elementele lansate de Dodge Journey Blacktop Edition, modelul american in baza caruia a fost creat acesta, culoarea definitorie a modelului fiind negru, mai scrie sursa citata. Freemond Black Code, editia speciala a monovolumului preluat de la americani, vine cu o grila fata neagra, blocuri optice fumurii si jante din aliaj de 19 inci, vopsite si ele in negru. La interior, modificarile sunt minime, dar editia speciala vine cu tapiterie din piele, scaune incalzite, sistem audio premium si sistem infotainment cu afisaj de 8.4 inci. Italienii ofera doua motorizari: 2.0 MultiJet II de 170 CP si Pentastar V6. Versiunea diesel are tractiune fata in standard, pe cand modelul V6 are transmisie automata si tractiune integrala in standard.

Sursa foto: automarket.ro