GALERIE FOTO / Ford Mondeo Vignale, masina ce va fi expusa la Salonul Auto de la Frankfurt

Ford Mondeo Vignale este un concept care anunta un nivel de echipare superior lui Titanium, compania cautand o repozitionare in segmentul modelelor de clasa medie.

 Ford va expune in cadrul Salonului de la Frankfurt conceptul Vignale. Prototipul are la baza modelul Mondeo si anticipeaza, conform automarket.ro, un nou nivel de echipare, Vignale, superior actualului Titanium.

Conceptul Vignale este de fapt o versiune imbunatatita a noii generatii Mondeo, fie ca este vorba despre sedan sau break.

Echiparea Vignale se va pozitiona peste nivelul superior actual, botezat Titanium. Scopul sau va fi acela de a se adresa clientilor care isi doresc un Mondeo cu o echipare extrem de generoasa si cu multe elemente de personalizare.

Pentru a se individualiza mai bine, conceptul adopta un spoiler nou, o grila si manere cromate pentru usi ca de altfel si carcase cromate pentru oglinzile laterale, mai scrie sursa citata, nelipsind luminile LED la nivelul proiectoarelor, jantele de 20 de inci create special pentru concept si logo-ul Vignale.

Sursa foto: automarket.ro