Galerie Foto. Primul parc erotic din lume! Poți să-l vizitezi și s-o faci cu partenerul în aer liber

În Coreea de Sud a fost inaugurat primul parc din lume cu tematică sexuală. Locația este interzisă copiilor, ea fiind adresată în exclusivitate adulților. Oamenii vin aici pentru a viziona exponatele sau pentru a face sex în aer liber.

Parcul este plin de sculpturi, reprezentând nuduri feminine și masculine, organe genitale și tot felul de poziții sexuale. A fost numit Haesindang și atrage sute de vizitatori. Statuetele sunt din lemn sau oțel și au dimensiuni gigante. Potrivit The Mirror, tematică parcului este una bizară. El a fost construit pentru a aduce fericire virginelor.

Cei care pășesc în acest parc pot vedea aproape 300 de falusuri erecte. Se zvonește că toate au fost construite în memoria unei virgine care a fost abandonată de soțul ei, care nu s-a mai întors niciodată. L-a așteptat sperând că se va întoarce la ea, dar în zadar. A profitat de o furtună puternică și s-a aruncat în apele marii de supărare. Mireasa s-a înecat, iar localnicii au decis să îi aducă un omagiu prin expunerea organelor genitale.

Parcul Haesindang este casa celei mai mari expoziții de organe genitale masculine din lume și este deschis pentru vizitatori începând din anul 2007. Pe an, 12.000 de turiști vin zilnic, dintre care 60% femei. 

 

Sursă traducere: ciao.ro