Game of Thrones. Motivul pentru care Night King nu vorbește niciodată! Explicație interesantă

Niciun alt personaj din “Game of Thrones” nu e la fel de temut ca Night King, cu ai săi Umblători Albi și Armata a Morților. Night King poate trezi oamenii din neființă printr-o simplă mișcare a brațului.

Este însă înfricoșător nu doar prin prisma puterilor sale deosebite, ci și prin faptul că nu își explică niciodată planurile subordonaților sau telespectatorilor. Motivul pentru care realizatorii serialului au ales ca acesta să nu vorbească este unul cel puțin interesant. De vreme ce Night King nu se regăsește în cărțile lui George R.R. Martin, David Benioff și Dan Weiss au avut mâna liberă pentru a-l crea pe antagonist.

Dan a spus că îi place ideea că acesta are o legătură puternică veche cu oamenii și că a fost creat cu un anumit scop. Tot el a specificat că nu se gândește la personaj ca la un antagonist, ci ca la o creatură care face ceea ce a fost menită să facă.

Citește și: O VEDETĂ DIN GAME OF THRONES A FOST LA UN PAS DE MOARTE ȘI A NECESITAT 2 OPERAȚII PE CREIER! FOTO ÎN ARTICOL

Iar dacă v-ați întrebat vreodată de ce Night King nu vorbește niciodată, chiar dacă avea această capacitate de a se exprima verbal în perioada în care era om, David Benioff și Dan Weiss și-au motivat alegerea. Cei doi își doresc ca personajul să fie un dur de necontestat: “Ce ar putea să spună? Orice replică ar avea, i-ar diminua impactul. El trebuie să existe și atât!”

Night King, dar și celălalte personaje majore din “Game of Thrones” vor reveni pe micile ecrane pe 14 aprilie, când va avea loc premiera ultimului sezon al serialului-fenomen.

Vorbind despre ultimele episoade din “Urzeala Tronurilor”, care vor prezenta cea mai elaborată bătălie din istoria televiziunii, producătorul co-executiv Bryan Cogman a spus: “Toate aceste personaje disparate se întâlnesc pentru a se confrunta cu un dușman comun. Acest moment critic le pune față în față cu trecutul și cu modul în care vor să se definească în fața morții.”

Sursa foto: filmnow.ro