Gara de Nord are in sfarsit statie oficiala de TAXI

Taxi in Gara de Nord din Bucuresti

Gata cu taxiurile pirat din Gara de Nord. CFR SA informeaza ca incepand de sambata, la Gara de Nord din Bucuresti s-a deschis Statia Oficiala de Taxi, care va fi administrata de Meridian Taxi, societate aleasa castigatoare in urma licitatiei publice.

Astfel, calatorii care ajung in Gara de Nord vor avea posibilitatea de a comanda gratuit un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate la iesirea/intrarea din Gara de Nord (zona coloanelor), unde va functiona zona de imbarcare/debarcare.

Preluarea, dirijarea si imbarcarea clientilor in taxiurile din spatiul de imbarcare/debarcare se va face in ordinea primirii comenzii. Zona de imbarcare/debarcare a calatorilor, dotata cu sistem de supraveghere video care va functiona permanent, va fi delimitata prin doua bariere automate, care vor permite doar accesul taxiurilor autorizate.

Numele firmelor de taxi autorizate pentru preluarea/debarcarea clientilor si tariful practicat de acestea vor fi afisate pe dispozitivele cu touchscreen.

Conducerea CFR precizeaza ca prin asigurarea acestui serviciu cu firme autorizate sa creeze premisele imbunatatirii serviciilor oferite publicului calator si, bineinteles, sa creasca gradul de siguranta si incredere in randul clientilor care vor comanda un taxi pentru a pleca sau a ajunge la Gara de Nord.