GARA DE NORD este BLOCATA! O DEFECTIUNE LA DIRECTIA DE DIRIJARE a dat peste cap ORARUL TRENURILOR

La aceasta ora, GARA de NORD din CAPITALA este BLOCATA din cauza unei defectiuni la DIRECTIA DE MERS. Numeroase TRENURI, majoritatea care ar trebui sa vine din directia Moldovei, au intarziere de sute de MINUTE, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 15.00: TRAFICUL FEROVIAR este blocat din cauza unei DEFECTIUNI la SISTEMUL de DIRIJARE. DEFECTIUNEA s-a produs undeva in zona CHIAJNA. Anumite trenuri au ajuns sa aiba INTARZIERi si de  aproape 200 DE MINUTE!

Astfel, un tren care vine de la Suceava are o intarziere de trei ore, iar altele din zona Moldovei au intarzieri de peste o ora, din cauza unei defectiuni pe segmentul de cale ferata Buftea-Chitila, informeaza B1 TV. Potrivit tabelei de sosiri – plecari de la Gara de Nord, trenul de la Suceava intarzie 180 de minute, doua trenuri care vin de la Galati si respectiv Iasi au intarzieri de cate 100 de minute, iar un tren de la Urziceni intarzie mai mult de o ora.
Intarzieri sunt si la plecarile din Gara de Nord. Un tren cu destinatia Viena are intarziere de 40 de minute, iar un tren spre Urziceni – 30 de minute.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea