GARA din CONSTANTA, EVACUATA in urma unei AMENINTARI cu BOMBA. UPDATE

GARA din CONSTANTA a fost EVACUATA de URGENTA, joi dimineata, in urma unei AMENINTARI cu BOMBA, informeaza presa locala preluata de televiziunile de stiri. Mai multe trenuri au fost anulate si toti calatorii aflati in incinta GARII din CONSTANTA au fost EVACUATI in urma apelului de la 112.

UPDATE 11.00: Conform ultimelor informatii, ALERTA cu BOMBA de la GARA CONSTANTA a fost una FALSA, in bagajul suspect fiind gasite mai multe haine. 

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Constanta, pasagerii si personalul din Gara Centrala a Constantei au fost evacuati, in jurul orei 10,00, iar fortele de ordine au instituit un perimetru de siguranta in jurul cladirii si peroanelor dupa ce a fost primita o alerta despre un bagaj suspect uitat in pe peron.

In urma inregistrarii apelului la 112 despre bagajul suspect abandonat la fost lansata alarma si au fost activate toate fortele necesare a fi implicate pentru evacuare, securizarea zonei si cercetarea, preluarea si eventuala dezamorsare a coletului suspect.

“Colegii nostri de la serviciul pirotehnic s-au echipat si au plecat la misiune si urmeaza sa vedem cum evolueaza situatia”, a mai declarat purtatorul de cuvant al IJP Constanta, Carmen Serbanescu.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: ziua de constanta