Gard inlocuit de acvariu! Imaginatia milionarilor excentrici nu are margini! VIDEO

Gardul de la vila inlocuit cu un acvariu urias plin cu pesti de toate marimile si natiile, caracatite si plante marine! Asta a fost ultima idee a unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Turcia, care a dat o noua dovada ca imaginatia milionarilor excentrici nu cunoaste limite.

Un potent om de afaceri turc si-a inlocuit gardul de metal masiv al vilei in care locuieste cu un acvariu cu o lungime de peste 50 de metri, plin cu pesti, caracatite si plante marine, informeaza odditycantral.com.

Mehmet Ali Gokceoglu locuieste intr-o vila de lux in apropiere de Marea Aegean. Intr-o buna zi aceasta a hotarat sa renunte la gardul de metal obisnuit care ii delimita proprietatea si sa-l inlocuiasca cu un acvariu. Cel mai greu moment a fost cand a trebuit sa ingroape o teava lunga de 400 de metri care asigura improspatarea apei in permanenta.

In acvariu sunt numeroase specii de pesti, dorada, anghila, chefal, bibani de mare, dar si caracatite si plante marine specifice marii. Gokceoglu are cativa oameni pe care i-a angajat sa aiba grija, exclusiv, de intretinerea gardului-acvariu, care este monitorizat cu un sistem de supraveghere permanent si a devenit un veritabil obiectiv turistic in oras.

Sursa foto si video: jurnalul.ro, youtube.com