Garda Nationala Aeriana a SUA a RENOVAT un pavilion al Spitalului Municipal din MANGALIA

Garda Nationala Aeriana SUA a renovat un pavilion al Spitalului Municipal Mangalia, la festivitatea de finalizare a lucrarilor participand si diplomatul american, Dean Thompson, informeaza Agerpres.

In timpul ceremoniilor, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Sua in Romania, a anuntat sprijinul acordat comunitatilor locale, a proiectelor si a demersurilor pentru solutionarea unor probleme sociale cu impact major.

‘Este un dar facut de poporul american locuitorilor Municipiului Mangalia si oraselor, satelor si comunitatilor invecinate. Asigurarea unui cadru mai bun pentru furnizarea de servicii medicale cetatenilor din aceasta parte a Romaniei va avea efecte pozitive pe termen lung. O mai buna ingrijire medicala aduce rezultate mai bune si va contribui la asigurarea unui viitor mai bun si mai prosper pentru aceasta regiune’, a declarat Dean Thompson.

CITESTE SI: ZECE MILITARI din UCRAINA adusi de URGENTA in ROMANIA: Ei vor fi tratati la Spitalul Militar. UPDATE

Primarul localitatii, Cristian Radu, si-a exprimat recunostinta fata de rezervistii americani care au efectuat lucrarile de renovarei, amintind totodata si de constructia unei scoli pentru copii cu nevoi speciale, in care sunt implicati rezervistii americani.

Pentru lucrarile de renovare a Pavilionului C de la Spitalul Municipal Mangalia a fost nevoie de 24.0000 de lei, fiind realizate de 90 de militari rezervisti in decursul a 31 de zile.

CITESTE SI: GALATI: Doi MILITARI americani s-au ACCIDENTAT in timpul unui EXERCITIU in Poligonul Smardan

Sursa foto www.prostemcell.ro