Garsoniere ieftine in Bucuresti – Vezi unde iti poti cumpara garsoniera cu 20.000 euro

Daca ai un buget de maximum 30.000 de euro si vrei sa-ti iei o garsoniera in Bucuresti, la ora actuala pe site-urile de anunturi sunt garsoniere de 22 de metri patrati, intr-o zona ca Militari, care costa 14.500 de euro, pret cerut. Cat de bine suna acest anunt?

Teoretic, acest lucru poate inseamna ca la un buget de 30.000 de euro poti sa-ti iei o casuta incapatoare si frumoasa.

Cu un buget de 30.000 de euro poti cumpara acum, in mod obisnuit, o garsoniera confort 2 de pana la 30 de metri patrati. Parerea mea este ca tot ce este vechi va scadea in continuare ca si preturi si tot ce este nou – se va mentine quot””, a declarat pentru incont.ro Dragos Dragoteanu, proprietarul agentiei imobiliare Euroest.

El adauga ca totusi preturile cerute sunt in continuare ridicate intrucat o garsoniera mare, in centrul Capitalei, ajunge sa coste si 60.000 de euro, in timp ce una similara intr-un complex imobiliar nou este evaluata la o suma in jurul valorii de 45.000 de euro.

In opinia sa, orientarea actuala catre garsoniere mai mici se va mentine in conditiile in care si in Paris sunt multe garsoniere de pana la 20 de metri patrati, al caror pret este in jurul valorii de 10.000 de euro metrul patrat.

Dar sa ne uitam cu atentie. La 20 de metri patrati, daca va surade vreun pic aceasta idee, puteti sta la Vitan, dar doar dupa ce achitati o suma in jur de 25.000 de euro.

La o suprafata de 24 de metri patrati, in Zona Universitate, puteti gasi o garsoniera moderna la 26.000 de euro.
Citeste mai mult si vezi galerie foto pe incont.ro. (Sursa foto: InCont)