GAVRIL BALINT a REFUZAT nationala de tineret

Tehnicianul GAVRIL BALINT a declarat ca a negociat cu selectionerul ANGHEL IORDANESCU preluarea conducerii tehnice a echipei nationale de tineret a Romaniei, insa a REFUZAT, fiind nemultumit de propunerea financiara facuta de Federatia Romana de Fotbal.

“Eu cred ca echipa nationala de tineret merita atentie. Si eu am avut ocazia sa vorbesc cu ANGHEL IORDANESCU pentru a prelua aceasta echipa, insa am fost nemultumit din alte puncte de vedere. Nu mi se pare normal ca antrenorul de la echipa nationala de tineret sa castige mai putin decat «secundul» de la nationala mare. Partea financiara este importanta, mai ales in zilele noastre, cand se castiga foarte greu bani in fotbal. Si nesiguri sunt, cam peste tot. La echipa nationala de tineret macar sunt siguri, acolo nu are cum sa nu ti-i dea federatia”, a declarat Balint la Digisport, potrivit Mediafax.

Citeste si: IONUT NEGOITA: DUPA SARBATORI vom sti cine va fi ANTRENORUL echipei DINAMO

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, RAZVAN BURLEANU, a anuntat la 19 decembrie ca selectionerul reprezentativei de tineret, MIHAI TEJA, si-a reziliat contractul cu FRF si va prelua conducerea tehnica a echipei Dinamo.

FRF va anunta cine va fi noul selectioner al echipei nationale under 21 la inceputul anului viitor.

Citeste si: MIHAI TEJA este noul selectioner al nationalei U-21 a ROMANIEI

MIHAI TEJA se afla la conducerea reprezentativei de tineret a Romaniei din data de 6 noiembrie.

Sursa foto: ofsaid.ro