GAVRILESCU ii atentioneaza pe liberali: MOTIUNEA de CENZURA a PNL nu va trece

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, GRATIELA GAVRILESCU, a declarat, joi, la Galati, ca o eventuala motiune de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului PONTA nu va trece pentru ca liberalii nu au majoritate in Parlament, iar realizarile actualei guvernari nu pot fi contestate.

Ministrul Mediului a afirmat ca Guvernul PONTA a reparat toate nedreptatile cabinetului condus de Emil Boc.

Motiunea nu va trece. Eu va spun ca un om care sunt politician si parlamentar vechi si care am stat in Opozitie patru ani cu un guvern PDL-Boc, actual PNL pentru ca ei, PDL, conduc PNL-ul actual, ca nu va trece. Nu, odata pentru ca nu au majoritate. Doi, pentru ca ce sa spui despre un guvern care a reparat toate nedreptatile facute de alt guvern. Ce sa spui unui guvern care aduce un aport bun fiecarui cetatean, cand cresti pensiile si salariile, cand vii si scazi TVA-ul si atunci buzunarul cetateanului este mai putin afectat, care se gandeste cum sa reabiliteze o functie extrem de importanta, cea de functionar public, care a fost terfelita si aruncata in derizoriu. Deci ce sa-i spui unui guvern care are o alta viziune, care abordeaza altfel problemele, care stie sa comunice cu Parlamentul si nu-l pune intr-o umbra si nu-l arunca in derizoriu. Pot sa depuna multe motiuni pana in 2016“, a spus GRATIELA GAVRILESCU. 

CITESTE SI: BLAGA, despre MOTIUNE: O depunem in iunie. TEMA va fi de NEREFUZAT

Ea a mai afirmat ca nu crede ca ministerul pe care il conduce ar putea fi un fel de “calcai al lui Ahile” in cadrul motiunii de cenzura.

(…) Motiunea de cenzura, atunci cand este scrisa, ataca toate domeniile de activitate ale Guvernului. Ministerul Mediului, prin activitatea pe care a inceput-o cu toate aceste controale in tara, la nivel de diferite societati, persoane, de alte lucruri care nu respecta legea sau sunt pe langa lege, a inceput sa deranjeze. Dar daca se gandesc ca in motiunea de cenzura sa prinda si probleme de mediu, pot sa o faca, este dreptul lor“, a spus ministrul.

CITESTE SI: BLAGA, dupa semnarea protocolului cu PSRO: Nu ne-am PROPUS TERMENE pentru cand vom avea o MAJORITATE

GRATIELA GAVRILESCU, insotita de presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Toma Petcu, si de secretarul de stat la Ministerul Mediului, Pasztor Sandor, a participat, joi, la Galati, la o intalnire regionala pe probleme de mediu cu reprezentantii judetelor Vrancea, Vaslui, Bacau, Galati.

Sursa foto www.dcnews.ro