Gazzetta dello Sport: Fiorentina si Steaua s-au inteles asupra transferului lui Tatarusanu FOTO

Celebrul cotidian italian „Gazzetta dello Sport” a anuntat in pagina sa electronica faptul ca echipele AC Fiorentina si Steaua Bucuresti s-au inteles asupra transferului portarului Ciprian Tatarusanu.

 “Afacerea e incheiata, ramane de vazut doar daca portarul vine acum sau din vara”, noteaza cel mai citit ziar de sport din Italia.

“Portarul Ciprian Tatarusanu de la Steaua a fost virtual transferat de Fiorentina. Dupa un schimb de faxuri intre cele doua cluburi, experimentatul goalkeeper de la Steaua si echipa nationala a Romaniei mai are de aflat doar daca va merge in Italia acum sau din vara. Pe lista toscanilor se mai afla Martin Stekelenburg de la Fulham si Sommer de la Basel care ar putea ajunge la echipa din vara”, scrie Gazzetta dello Sport.

Fiorentina ii va mai transfera in zilele urmatoare pe Anderson de la Manchester United si pe Matri de la AC Milan. Portarul Manua se va intoarce la Nacional, mai scrie Gazzetta dello Sport.

Ciprian Tatarusanu ramane liber de contract in vara si refuza prelungirea cu Steaua. El a mai fost ofertat de Olympiacos in aceasta iarna. Steaua l-a transferat pe macedoneanul Bogatinov in aceasta iarna.

Sursa foto: gsp.ro si gazzetta.it