Gemenii iubesc banii, iar Scorpionii, dusmanii. Afla ce indrageste cel mai mult zodia ta

Fiecare om are pasiunile lui, fiecare tine mai mult si mai mult la ceva anume. Unii ar da orice pentru o plimbare pe carari de munte, altii, in schimb, nu s-ar ridica din pat cat e ziua de lunga. Astrele pot spune care sunt lucrurile pentru care ai face moarte de om, in functie de zodia in care esti nascut.

Berbec

Fire energica, Berbecul traieste doar in vitezele a treia si a patra. Mereu in miscare, simte nevoia intotdeauna de putina relaxare. Din acest motiv, ceea ce iubeste cel mai mult este SOMNUL.

CITESTE SI: Cat de bun este ca amant in functie de zodie? Afla ce fantezii te asteapta

Taur

Pofticiosului Taur ii plac meniurile consistente, stropite din belsug cu o bautura fina. Evident, o mancare ca la mama acasa il da pe spate. Asadar, ceea ce iubeste cel mai mult Taurul este MANCAREA.

Gemeni

Nativul Gemeni se simte cel mai bine la shopping, intr-un mall sau intr-un outlet, acolo unde poate sa cheltuiasca dupa pofta inimii. Cu alte cuvinte, ceea ce iubeste cel mai mult sunt BANII.

Rac

Altruistul Rac si-ar da si viata pentru cel de langa el. Atunci cand are bani, ii doneaza pentru cauze nobile, cand nu are, isi ofera mainile si priceperea pentru a ajuta. Si asta pentru ca Racul iubeste cel mai mult OAMENII.

Leu

Mandrul Leu, cu atitudinea lui nonsalanta, cu aerele lui de superioritate nu trece niciodata neobservat. Si chiar asta isi si doreste, intrucat cel mai mult si cel mai mult el se iubeste PE SINE.

Fecioara

Natura este a doua casa a Fecioarei. Acolo se relaxeaza, acolo isi incarca bateriile. Viseaza la o curte mare, cu gradina, pe care sa o ingrijeasca atent si asta pentru ca Fecioara iubeste cel mai mult PLANTELE.

Balanta

Balanta are fixatiile ei si cele mai multe dintre ele au la origine mania echitatii. Ea incearca intotdeauna sa analizeze diferitele aspecte ale unei situatii pentru a face alegerea justa. Si asta pentru ca iubeste ECHILIBRUL.

Scorpion

Scorpionul nu are nicidecum o viata banala. El traieste totul, cu bune si cu rele, la cote maxime. Se hraneste din energia pe care i-o dau DUSMANII lui, pentru ca ei il ajuta sa se inalte tot mai sus.

Sagetator

Jumatate om, jumatate cal, Sagetatorului ii place sa alerge incolo si incoace cat il tin picioarele. Nimic nu il poate tine pe loc si de aceea isi si alege meserii care presupun miscare. Pentru ca el iubeste LIBERTATEA.

Capricorn

Nativul Capricorn isi traieste toata viata lui avand un singur fix: acela de a face cariera. Isi doreste sa ajunga un om mare, important, sa conduca el omenirea daca se poate, pentru ca el iubeste FAIMA.

Varsator

Pus mereu pe glume, Varsatorul aduna in jurul sau o multime de oameni. Are un dar aparte de a lega relatii. Desi este destul de timid, ii place sa fie in centrul atentiei, intrucat el iubeste POPULARITATEA.

CITESTE SI: Compatibili pana la moarte. 5 combinatii de zodii care se potrivesc de minune

Pesti

Acest nativ va avea, cu siguranta, trei papagali, cinci pisici, doi hamsteri si un acvariu plin cu pesti de care se va ingriji mai ceva ca de niste copii. Si asta intrucat nativul din Pesti iubeste cel mai mult ANIMALELE MICI.

 

Sursa: ele