GENEVA 2014: Primele IMAGINI cu noul AUDI TT-S. GALERIE FOTO

Noul Audi TT a aparut pe internet in cateva imagini oficiale, cu doar cateva ore inaintea debutului oficial de la Salonul Auto de la Geneva.

Mai intai, Audi TT-S a fost surprins camuflat in cateva poze spion, pentru ca putin mai tarziu sa fie descoperit in totalitate de versiunea olandeza a portalului Autoblog.

Cu un design revolutionar, noua generatie a lui Audi TT are un look destul de agresiv, cu muchii ascutite si faruri LED, scrie worldcarfans.com.

Citeste si: GENEVA 2014: TOYOTA AYGO, primele imagini cu noua masina de oras a japonezilor. GALERIE FOTO

Alaturi de aceste schimbari, vedem o grila frontala hexagonala, dar si guri de aerisire mari, precum si praguri laterale impunatoare. Capacele oglinzilor, difuzorul din spate si capacul pentru alimentare beneficiaza de un finisaj argintiu, in timp ce in partea din spate, noul Audi TT-S are un spoiler montat pe portbagaj, un sistem de evacuare quad si stopuri LED. Interiorul este negru, cu accente argintii si are tapiterie din piele.

Sub capota noului Audi TT se va afla un motor de 2.0 litri, in patru cilindri, TFSI, capabil sa dezvolte o putere totala de 300cp.

Modelul urmeaza sa fie prezentat oficial peste cateva ore, in Elvetia, la Geneva.

Sursa foto: autoblog.nl