Genica Boerica, dat in urmarire nationala

Genica Boerica a fost dat, vineri, in urmarire nationala, omul de afaceri fiind acuzat ca ar fi in spatele unei grupari care a pagubit statul roman cu milioane de euro.

Politistii de la Investigatii Criminale Dolj il cauta de mai bine de 48 de ore, potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, Boerica fiind acuzat de spalare de bani.

Pe numele lui Genica Boerica a fost emis inca de miercuri dimineata mandatul de incarcerare, insa acesta nu s-a prezentat la arestul IPJ Dolj. Exista posibilitatea ca pe numele lui Genica Boerica sa fie emis un mandat de urmarire internationala.

Afla aici detalii despre condamnarea lui Genica Boerica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, marti seara, pedepsele dispuse in dosarul de spalare de bani, al lui Genica Boerica. El a fost condamnat initial la opt ani de inchisoare, insa, in aprilie 2006, Curtea de Apel Bucuresti a decis trimiterea cauzei la Tribunalul Capitalei, pentru rejudecare.

Boerica a fost trimis in judecata, alaturi de alte 11 persoane, pentru obtinerea nelegala de restituire de TVA in valoare de peste 13,5 milioane de lei.

Foto: Realitatea TV