Geoana: Agatarea disperata a lui Victor Ponta de “scaune” va avea un efect catastrofal asupra PSD

FOTO MONDO NEWS

Mircea Geoana a declarat marti seara, in studioul Realitatea TV, ca PSD se va scufunda tot mai mult, atata vreme cat Victor Ponta va ramane in fruntea Guvernului. In opinia social-democratului suspendat din partid chiar de Victor Ponta, agatarea “disperata” a premierului de “scaune” va avea un efect catastrofal asupra PSD, adaugand ca “planul adevarat” al actualei opozitii este declansarea alegerilor anticipate in urma protestelor de strada.

Fostul lider al PSD a explicat ca aceasta “agatare disperata de scaune” a actualului prim ministru va avea un “efect catastrofal” asupra PSD in 2016 si a sustinut ca “planul adevarat e declansarea de alegeri anticipate sub proteste de strada, sub presiunea strazii”.

“Cu cat se prelungeste ministeriatul lui Victor Ponta, cu atat noi ne scufundam”, a spus acesta, criticand totodata prezentarea de catre premier a aliantei cu gruparea lui Tariceanu drept “USL 2.0”. “Lasati-l odata de USL, ca a plecat Basescu, nu mai are nicio valoare, ce 2.0?”, s-a intrebat el.

Citeste si: VANGHELIE si GEOANA pregateau un NOU PARTID inainte de a fi EXCLUSI din PSD. Vezi cine spune asta

Geoana crede ca Iohannis “nu are cum sa ierte acele atacuri mizere din timpul campaniei”, referindu-se la referirile despre trafic de copii si parintii presedintelui ales.

Mircea Geoana a mai spus ca si el a avut nenumarate dispute cu Ion Iliescu, context in care a recunoscut ca acesta l-a facut prostanac.

“M-a facut prostanac, m-a facut in toate felurile”, dar “niciodata nu cred ca cinva a mers atat de jos cu atacul personal si la chestiuni care nu se fac. Unde sa te duci mai jos?”, a comentat acesta.

In opinia sa, o solutie ar putea fi un alt premier, cu aceeasi majoritate ca si in prezent.

In ceea ce il priveste pe Victor Ponta si sansele acestuia sa fi fost ales presedinte, Geoana crede ca acestea au fost mici, unul dintre motive fiind ca actualul premier “nu are coeficientul de mutra”.

Geoana a mai sustinut ca este in “proces de mutare” din casa de la RA APPS, pentru care a fost criticat in nenumarate randuri ca a locuit perioade de timp fara a avea dreptul.