GEOANA, anunt de ultima ora: Am DECIS sa sustin MOTIUNEA DE CENZURA

Presedintele PSRO, senatorul MIRCEA GEOANA, a anuntat miercuri ca a decis sa sustina motiunea de cenzura a PNL pe tema votului din diaspora.

“Am decis sa sustin motiunea de cenzura impotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezinta cea mai proasta varianta pentru tara. Acelasi guvern care a blocat in mod cinic dreptul romanilor din strainatate sa voteze in noiembrie 2014 recidiveaza. Modul in care Ponta si camarila sa se raporteaza la votul prin corespondenta si la romanii care traiesc in afara granitelor tarii arata clar ca nu le pasa nici de viata, nici de parerea copiilor si fratilor nostri care isi castiga existenta in strainatate. Multi dintre ei s-ar intoarce si maine acasa daca ar avea conditii decente de trai si un loc de munca prin care sa-si intretina familiile. Daca Victor Ponta ar fi pe jumatate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui sova, poate ca aceste deziderate ar fi in curs de rezolvare”, a afirmat GEOANA, intr-o postare pe pagina sa de socializare.

CITESTE SI: PNL VA DEPUNE, VINERI, MOTIUNEA de CENZURA impotriva GUVERNULUI

PNL va depune vineri motiunea de cenzura, urmand ca pana joi liderii de grup liberali sa poarte discutii cu privire la acest document, a anuntat purtatorul de cuvant al liberalilor, IONUT STROE. El a reiterat ca tema motiunii este “una vitala pentru democratia romaneasca si vine sa sanctioneze comportamentul abuziv al actualei puteri in legatura cu blocarea exercitarii unui drept elementar in legatura cu democratia in aceasta tara — dreptul la vot”.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: MOTIUNEA DE CENZURA este o ACTIUNE DEMOCRATICA a Opozitiei; nu cred ca PNL o va depune pe 5 iunie 

Sursa foto www.gandul.info