MIRCEA GEOANA: Am PREDAT procurorilor DNA CEASURILE primite CADOU de la MARIAN VANGHELIE. UPDATE

MIRCEA GEOANA, AUDIAT, DNA, DOSAR VANGHELIE, MARIAN VANGHELIE

MIRCEA GEOANA s-a prezentat miercuri, la ora 9.00, la sediul central al DNA. Acesta a venit insotit de avocat si a refuzat sa faca declaratii la intrare.

UPDATE 17.24: Senatorul MIRCEA GEOANA a declarat ca le-a predate procurorilor DNA CEASURILE pe care le-a primit CADOU de la MARIAN VANGHELIE.

“Am fost intrebat daca am primit de-a lungul timpului cadouri de acest gen. Am raspuns: da, in urma cu cativa ani de zile am primit aceste lucruri. Iata-le, uitati-le, aveti nevoie de ele, sunt la dispozitia dumneavoastra. Sa fim intelesi: am facut acest lucru in totala transparenta, in calitate de martor”, a spus MIRCEA GEOANA.

Intrebat daca este vorba despre CEASURI scumpe, MIRCEA GEOANA a precizat ca “acesta este un lucru pe care doar specialistii pot sa-l spuna”

“Nu port astfel de lucruri. Le-am returanat asa cum mi-au fost ele facute cadou. Nu-i nimic nefiresc ca un coleg, un prieten, un membru al familiei, atunci cand e o aniversare importanta sa primesti un cadou. Daca e vreun semn de intrebare, cu toata deschiderea, transparenta si cu dorinta de a fi extrem de clar ca nu este nimic legat de mine, de cinstea si de integritatea mea, si atunci cand exista o solicitare din partea justitiei, indiferent cum ne numim, trebuie sa mergem acolo, sa raspundem corect si sa facem procesul justitiei cat mai usor”, a adaugat MIRCEA GEOANA.

UPDATE 09:27: MIRCEA GEOANA a iesit din sediul DNA la ora 9.20 si a declarat doar ca a fost doar pentru un “un detaliu procedural”.

“A fost un mic detaliu procedural. Am incheiat un detaliu procedural cu privire la calitatea de martor”, a spus senatorul. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA au pus sechestru pe ceasurile lui MIRCEA GEOANA, primte cadou de la MARIAN VANGHELIE. 

GEOANA a mai fost audiat la DNA in urma cu doua saptamani, in calitate de martor, in dosarul lui MARIAN VANGHELIE.

 

Stire in curs de actualizare

Sursa foto www.b1.ro