GEOANA, despre PONTA: NU mai are CONTROL asupra propriului DESTIN POLITIC

FOTO MONDO NEWS

MIRCEA GEOANA a declarat luni la postul B1 TV ca premierul VICTOR PONTA nu mai are control asupra propriului destin politic dupa ce a fost inculpat de DNA pentru fapte de coruptie si ca nu mai are cum sa continuie ca prim-ministru.

“Din momentul in care a fost inculpat pentru fapte de coruptie, PONTA nu mai are control asupra propriului destin politic. Asa se joaca acest joc numit politica. (..) Suntem intr-un fel ca intr-o piesa antica in care scena dupa scena actorii principali actioneaza un scenariu cu deznodamant cunoscut. Ca iese pe usa din fata sau pe cea din dos asta este o forma de negociere, dar PONTA nu are cum sa mai continuie ca prim-ministru. Cu cat sta mai mult in fruntea guvernului Romanie este un punct in minus pentru tara si din astfel de situatie nu poti sa iesi decat printr-o negociere”, a spus GEOANA.

CITESTE SI: PONTA: Nu voi demisiona! Daca nu ma mai sustine coalitia de guvernare, atunci sigur ca plec

Acesta a mai precizat ca in prezent deciziile in PSD se iau fara VICTOR PONTA si ca situatia de vulnerabilitate este trasferata si asupra guvernului.

“Realitatea este brutala. Asa se joaca jocul acesta cand ai un handicap atat de sever cum este sa fi acuzat de fapte de coruptie. Este o situatie de vulnerabilitate care este trasferata si asupra guvernului Romaniei. O situatie care nu poate continua”, a mai spus GEOANA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a revenit mai devreme in tara. MOTIVUL pentru care premierul si-a scurtat VACANTA

VICTOR PONTA a declarat, luni, la un post de televiziune, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de premier atata timp cat este sustinut de partidul din care face parte.

Sursa foto Mondonews