GEOANA, despre relatia cu Ungaria: Trebuie sa ii lasam sa se scufunde singuri

MIRCEA GEOANA, fost ministru de Externe, a afirmat privind relatiile tensionate cu Ungaria, ca recomandarea lui este sa ii lasam sa fiarba in suc propriu, sa se scufunde singuri, informeaza Realitatea TV. 

“Recomandarea mea este sa ii lasam sa fiarba in suc propriu”, a afirmat MIRCEA GEOANA, explicand ca gradul de iritare produs de Ungaria asuprea Uniunii Europene si NATO este unul imens.

CITESTE SI: RAZBOIUL CONTINUA! SZIJJARTO: PONTA “minte constant si calomniaza Ungaria”. Atitudinea sa este “rusinea Europei”

“Trebuie sa ii lasam sa se scufunde singuri. Nu este normal ca un stat european sa construiasca garduri intre tari care au aceeasi viziune strategiga sau sa spune ca trebuie intarita relatia cu Rusia”, a afirmat fostul ministru de Externe.

CITESTE SI: UNGARIA santajeaza ROMANIA: Ministrul de Externe maghiar ne “aminteste” ca tara sa se poate impotrivi aderarii noastre la Schengen

Trebuie sa ii lasam sa se scufunde singuri. Nu este normal ca un stat european sa construiasca garduri intre tari care au aceeasi viziune sau prim min sa nu spuna ca tb intarita relatia cu Rusia.

Sursa foto: ziuanews