Geoana il da in judecata pe Nicolicea: Totul are o limita. Daunele materiale pe care le voi obtine le voi dona unui ONG

A inceput procedura de inregistrate a marcii Partidul Social Democrat Independent, partidul lui Mircea Geoana

Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, a anuntat sambata, la un post de televiziune, ca il va da in judecata pe ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, dupa ce acesta din urma a l-a acuzat ca a primit 40.000 de euro, in 2008, pentru ca el sa fie exclus din partid.

“Totul are o limita. In clipa in care vii in spatiul public cu astfel de acuzatii mincinoase, atunci pot sa spun ca luni dimineata il dau in judecata. Este cea mai mare inventie si minciuna pe care am auzit-o vreodata. Daunele materiale pe care le voi obtine le voi dona unui ONG cu o singura conditie: sa inventeze un premiu anual pentru lichelism si traseism politic. Sa vii cu astfel de minciuni sfruntate este totalmente inacceptabil”, a spus Mircea Geoana, sambata, la B1 TV.

Senatoul a adaugat ca in situatia in care Eugen Nicolicea are intrebari cu privire la modul in care a fost exclus din partid, sa-si intrebe colegul de guvern, Liviu Dragnea, care a fost prezent la sedinta.

Mondo News iti recomanda si: PNL ii cere lui Ponta sa se delimiteze de proiectul de modificare a legii ANI, propus de Nicolicea

“De 5 ani de zile am acceptat fara sa reactionez la frustrarile permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot sa inteleg si lunga suita de calomnii si neadevaruri pe care le-a spus despre mine, dar de aceasta data vreau sa fiu extrem de clar. Daca are intrebari cu privire la modul in care a fost exclus, are un coleg de guvern, Dragnea, care a fost prezent la sedinta de atunci a organizatiei”, a mai declarat Geoana.

Eugen Nicolicea, in prezent membru UNPR, l-a acuzat vineri seara pe Mircea Geoana ca ar fi primit mita 40.000 de euro pentru ca el sa fie exclus din partid.