GEOANA: PREZENTA lui PONTA in functia de PREMIER accelereaza DESCOMPUNEREA majoritatii parlamentare

Senatorul Mircea Geoana a declarat, joi, ca fiecare saptamana in care Victor Ponta ramane premier accelereaza descompunerea majoritatii parlamentare si accentueaza atmosfera negativa din partea opiniei publice la adresa PSD.

“Nu fac parte din niciun grup sau niciun proiect care sa creeze structuri alternative. Spun un singur lucru si-l repet: fiecare saptamana in care Victor Ponta ramane prim-ministrul Romaniei accelereaza descompunerea majoritatii, accentueaza atmosfera negativa la adresa PSD din partea opiniei publice”, a afirmat Mircea Geoana inainte de intrarea la conferinta de lansare in dezbatere publica a “Pactului pentru fiscalitate”, organizat sub egida Academiei Romane.

CITESTE SI: Geoana: Agatarea disperata a lui Victor Ponta de “scaune” va avea un efect catastrofal asupra PSD

El a precizat — intrebat daca intentioneaza sa lanseze un nou partid — ca prima sa optiune ramane PSD.

“Obligatia mea morala si politica fata de milioane de romani care m-au votat si au votat PSD-ul in mod consecvent atata amar de ani este sa incercam sa dam o sansa acestui mare partid romanesc, acestui important partid romanesc, probabil o ultima sansa de a se reinventa si a se transforma in profunzime. Este prima si principala mea optiune”, a mai declarat Mircea Geoana, exclus recent din PSD.

Mircea Geoana a adaugat ca, pe de alta parte, “viata merge inainte si, daca PSD cu actuala conducere si cu actualul mod de a face treaba nu intelege ca e nevoie de o adaptare la schimbarile din societate, atunci, in mod inevitabil, o alta forta politica de stanga, de centru-stanga va ocupa locul pe care PSD il lasa”.

CITESTE SI: VANGHELIE si GEOANA pregateau un NOU PARTID inainte de a fi EXCLUSI din PSD. Vezi cine spune asta 

“Si monopolul asupra stangii pe care PSD l-a exercitat in acesti 25 de ani e posibil sa se sfarame. Cred ca PSD inca poate fi transformat printr-un proces de democratizare profunda, printr-un proces de reideologizare profunda si printr-o politica de resurse umane dramatic transformata, in care integritatea si competenta profesionala sa devina obligatorie pentru orice membru de partid si pentru orice reprezentat al partidului ce ocupa o functie publica cat de mica sau cat de mare ar fi ea”, a aratat senatorul.

La evenimentul privind “Pactul pentru fiscalitate” participa si premierul Victor Ponta.

Sursa foto: adevarul.ro