Geoana: Sunt convins ca vom avea un presedinte in jurul caruia ne vom putea uni

Mircea Geoana

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat ca a votat cu increderea faptului ca, incepand de luni, romanii vor pune punct unui “experiment nefericit” care se numeste coabitarea politica, dar si unui regim politic care a fost printre cele mai “agresive si nocive” pe care le-a avut Romania.

“Am venit cu bucurie la vot, din trei motive. in primul rand pentru ca punem punct unui regim politic care a fost printre cele mai agresive si nocive pe care le-a avut aceasta tara si intr-un fel, ceea ce am fost impiedicati sa facem prin vot in 2009 si 2012, se intampla in sfarsit acum”, a spus Geoana.

El a aratat ca o a doua mare bucurie a sa este legata de ceea ce pare sa fie o participare masiva la vot si a aratat ca acesta este un lucru bun, intrucat romanii par sa redescopere avantajele si obligatiile democratiei.

Citeste si: FOTO INCREDIBIL. ANTENA 3 SUSTINE CA SECTIILE DE VOT DIN DIASPORA SUNT GOALE!

“Sper ca si in tara si in strainatate aceasta participare sa fie considerabila pentru a putea sa redam alegerilor si sistemului de vot din Romania intreaga legitimitate si forta pe care o democratie trebuie sa o demonstreze”, a spus Geoana.

El a mentionat ca a votat, de asemenea, si cu increderea faptului ca, incepand de luni, romanii vor pune punct unui “experiment nefericit” care se numeste coabitarea politica.

“In al treilea rand, votez cu bucuria si cu increderea faptului ca, incepand de maine, vom pune punct acestui experiment nefericit care se numeste coabitarea politica in Romania. Sunt convins ca vom avea un presedinte in jurul caruia ne vom putea uni si care sa poata sa ne uneasca, un presedinte care sa lucreze in echipa, ca partener si nu ca adversar cu primul-ministru si cu Guvernul pe care il va desemna”, a mai spus Geoana.

Purtatorul de cuvant al PSD sustine ca la Londra sunt sectii goale de vot. Dovada, un filmulet realizat cu telefonul mobil. SURSE: FILMUL AR FI DE IERI