George Clooney a ajuns de urgență la spital după un accident suferit în Italia

Actorul George Clooney a fost spitalizat de urgență, marți, după un accident cu motocicleta care a avut loc lângă Costa Corallina, în provincia italiană Olbia, potrivit presei locale.

Publicația locală La Nuova Sardegna informează că actorul nu a suferit răni grave, dar a fost transportat la serviciul de urgențe al spitalului Giovanni Paolo II. Reprezentanții poliției și cei ai spitalului au refuzat să ofere informații. Cotidianul italian mai informează că actorul în vârstă de 57 de ani mergea la niște filmări când motocicleta sa a fost lovită de o mașină. Șoferul automobilului i-a acordat primul ajutor actorului, până la sosirea unei ambulanțe.

Citește și: BROOKE SHIELDS, ÎN COSTUM DE BAIE LA 53 DE ANI! FOTO IMPRESIONANT ÎN ARTICOL

Actorul a fost examinat de medici, care au constatat că acesta a suferit un traumatism ușor la bazin și că are mai multe contuzii la un genunchi și un braț. Soția actorului, avocata Amal Clooney, i s-a alăturat acestuia la spital. Clooney, care deține o casă lângă lacul Como din Italia, a fost deja externat.

Nominalizat de opt ori la premiile Academiei de film americane, unul dintre cei mai cunoscuți actori americani la nivel mondial, George Clooney a câștigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, cel din “Syriana”, și un altul pentru cel mai bun lungmetraj, că producător al peliculei “Argo”.

Sursă traducere: mediafax.ro