GEORGE COPOS a fost umilit in INCHISOARE de ziua lui

GEORGE COPOS, fostul patron al echipei Rapid Bucuresti, a fost umilit in ultimul hal in penitenciarul in care isi ispaseste pedeapsa de trei ani si opt luni primita in DOSARUL TRANSFERURILOR. Situatia umilitoare prin care a trecut Copos s-a intamplat chiar de ziua acestuia, informeaza Fanatik.

Potrivit sursei citate, avocatii lui GEORGE COPOS au facut o cerere adresata conducerii penitenciarului Rahova solicitand o intalnire intre fostul proprietar al giulestenilor si familia sa pentru data de 27 martie atunci cand omul de afaceri a implinit varsta de 61 de ani. Cererea a fost aprobata si toate lucrurile pareau in ordine pana in ziua cu pricina cand totul a luat o turnura neasteptata.

Citeste si: Cristi Borcea, dus de urgenta la spital !

In dimineata zilei de 27 martie, sotia Cristiana si fiica Alexandra s-au prezentat la poarta inchisorii avand la ele un cos de mancare, mai multe obiecte de imbracaminte si un tort insa nu li s-a permis accesul din cauza unor probleme organizatorice, noteaza sursa citata. Cele doua au ramas cu indignarea si cu hainele lui GEORGE COPOS, doar mancarea ajungand intr-un final la fostul patron al Rapidului.

Este inutil sa descriem accesul de furie pe care l-a avut COPOS, insa conducerea penitenciarului Rahova a ramas neinduplecata si astfel omul de afaceri s-a ales cu o criza de nervi pe post de cadou de ziua lui.

Sursa foto: realitatea.net