GEORGE COPOS: Am fost CALOMNIAT BRUTAL! Astept un RAPORT de PLAGIAT

Omul de afaceri GEORGE COPOS, recent eliberat din inchisoare, a reactionat vineri dimineata, la acuzatiile de PLAGIAT din ultimele zile referitoare la cartile pe care le-a scris in detentie si datorita carora a fost eliberat mai devreme din detentie. 

„Am toata consideratia pentru munca lui (n.r. Catalin Parfene), dar trebuie sa spun ca o carte nu poate fi plagiata. Cand stai intre patru pereti, este extrem de important sa muncesti in aceste conditii. Cand voi avea raportul de plagiat, voi lua masurile in consecinta, pentru ca prea multi acoperiti si-au varsat veninul asupra mea. Haideti sa vedem care e RAPORTUL de PLAGIAT. Daca raportul e sub 3 – 4%, inseamna ca voi m-ati calomniat”, a declarat GEORGE COPOS.

CITESTE SI: GEORGE COPOS A PLAGIAT! Fostul detinut a cumparat tot TIRAJUL pentru a acoperi FAPTA 

Istoricul CATALIN PARFENE a cerut Administratiei Nationale a Penitenciarelor sa faca publica o lucrare stiintifica semnata de George Copos, pe care acesta ar fi scris-o in perioada detentiei. Istoricul are suspiciuni de plagiat, intrucat teza respectiva are acelasi nume cu lucrarea sa de master. Mai mult, profesorul care ar fi coordonat ambele teze este acelasi, prof. univ. dr. Stelian Brezeanu, pensionar.

La Tribunalul Bucuresti se judeca, vineri,  un nou termen in DOSARUL LOTERIA 2, in care GEORGE COPOS a fost trimis in judecata pentru manipularea pietei de capital. Omul de afaceri este acuzat de SPALARE de BANI, FALS in inscrisuri sub semnatura privata, dar si folosirea de informatii private.

CITESTE SI: GEORGE COPOS, la iesirea din INCHISOARE: Am CITIT cat n-am CITIT in viata mea, am CITIT MARII FILOSOFI 

In urma cu trei zile, GEORGE COPOS a iesit din Penitenciarul Jilava, acolo unde a stat un an si o luna. COPOS a fost inchis in doua dosare: dosarul TRANSFERURILOR si dosarul LOTERIA 1.

Sursa foto: gandul.info