GEORGE COPOS, AUDIAT LA DNA! Reactia omului de afaceri

GEORGE COPOS s-a prezentat marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul privind lucrarile scrise de detinuti, informeaza Agerpres. Potrivit unor surse judiciare, GEORGE COPOS a fost citat in calitate de martor.

UPDATE: “Este vorba despre piatra care a fost aruncata de cineva in legatura cu cartile scrise in penitenciar si ne straduim sa o scoatem. Altceva nu am dreptul sa comentez. Toti cei care au fost la Rahova au respectat in tocmai Legea 254 din 2013”, a afirmat GEORGE COPOS, citat de Agerpres.

“Toti au respectat! La Rahova a fost, si sunt convins ca este si acum, o conducere extrem de exigenta si au fost extrem de rigurosi in tot ceea ce inseamna elaborarea acestor lucrari stiintifice.”, a conchis GEORGE COPOS.

STIRE INITIALA

Pe 12 ianuarie, procurorii DNA au deschis un dosar in legatura cu lucrarile scrise de detinuti, in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizarea faptuitorului, in modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infractiuni de coruptie, in scopul de a ingreuna executarea pedepselor aplicate de instantele de judecata.

Potrivit DNA, fapta ar fi fost savarsita de mai multe persoane care au actionat concertat in scopul de a crea aparenta ca sunt indeplinite conditiile legale pentru ca persoanele condamnate sa fie eliberate conditionat.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea